joi, 8 ianuarie 2009

100 Crossroads

Info
Calea Mosilor 100, Bucuresti
(+40) 0721 690 801


100 pentru ca e pe Calea Mosilor numarul 100, Crossroads pentru ca aici se intalnesc probabil drumurile noastre toate cand vrem sa auzim rock, mai ales vechi, sa bem bere si sa dezbatem sensurile adanci ale lucrurilor. 100 Crossroads e un nou bar din categoria "beci", "subsol" sau cum vreti s-o numiti, in genul Club A sau Downstairs. Mese cu canapele pe margine, ciment pe jos, afise inramate pe pereti si spatiu de dans in mijloc.
De fapt, locul e maricel, ceea ce promite seri de club agitate si dansante, mai ales ca e central. De fapt, intrarea deruteaza putin, nu e o firma care sa anunte ca acolo e clubul, ci doar niste usi metalice si cateva afise cu evenimentele. Va spunem noi, e putin dupa intersectia cu Hristo Botev, la 3 minute de Rosetti.Se asculta rock, oldies, jazz si blues. Pentru a ajunge la bar, trebuie sa traversezi "neaparat" pe trecerea de pietoni din mijloc, altfel poate esti amendat si nu-ti primesti berea. :) Foarte simpatica e si chitara stilizata din lemn de pe tavan si afisele tip pop-art de pe pereti.
Preturile sunt, de asteptat, mici, o bere se invarte in jurul a 5-6 lei. O idee faina a fost amplasarea unui mic panou cu "prostioare" pe numele lor de alint, mai exact cu lucrusoare handmade dragute - cercei, bratari, coliere. Cand prietenul bea prea multa bere, optiunea fetei e fara echivoc. Ne-a placut in Crossroads, ne-am promis ca ne intoarcem intr-o seara tarzie si agitata, e bine, e racoare, e muzica buna si e un semn bun ca se mai schimba lucrurile in zona Mosilor Vechi.
sursa: www.metropotam.ro

Niciun comentariu:

My Love