duminică, 11 octombrie 2009

Mystic JOIN

Exista un inceput si un sfarsit in toate?
Atunci desigur ca si JOIN-ul e supus acelorasi reguli.
Imi aduc aminte cuprins parca de fiorii unei magii, cuvintele cu care se incheia prima mea invitatie la JOIN: "Sa nu zici ca n'ai stiut!". Si nici macar nu stiam cine mi le adreseaza!
Incerc sa depan cronica primei intamplari de toamna, si imi revin in minte intr-o cronologie sentimentala, momentele copilariei JOIN: Intr'un pui de morosan sa nu dai cu bolovan, Al cincelea element, In cetatea blestemata, De Verde ....
Si daca memoria imi evoca momentele, sufletul mi se umple de nostalgice amintiri cu OAMENII JOIN : Daniel, Horia, Ovidiu, Truverii, Cantos'family, Radu, Stefan Mardale si CRI-GRI, Laura, Iulia, Alina,Drum'up, Solo, Laura, Lia, Sorin, Eugen, Lou, Niky... Si imi e dor de gazdele Nautilusului cu destin de Titanic: Ioan si Ileana!
Asa ca joi 8 octombrie a debutat Mystic JOIN, ca o surpriza de ziua Larisei, o seara "de proba" intre prieteni. Cu acelasi farmec si cu aceeasi energie debordanta si contagioasa, entuziastul Don Qijote: Daniel Fat, cu mult cunoscutele si indragitele lui momente comice "cantate tare" sau cele maramuresene, cantate si mai tare (tare frumos !). Bine primit de public si momentul de Tango alaturi de ucenicul sau Victor!
Din momentul in care am ascultat Urmarit , pe Horia Stoicanu nu l-am mai vazut in culori (atunci cand canta), ci doar in sepia pozelor interbelice. Aseara ne-a adus aminte de intamplari din razboi la un biter (Salutari lui Vera :) ), invitandu-ne sa gustam o salata de dragoste de bivuac si incheind cu "Adio, hai zi-o, poate ne mai vedem", interpretate cu acelasi amestec cuceritor de intelepciune si timiditate adolescentina.
Pionieratul a fost facut, tortul pregatit si daruit de Larisa: extra, asa ca voi toti care n-ati reusit sa ajungeti aseara, ne intalnim JOI(N) la Mystic Tree , in Popa Soare nr.7, colt cu Mantuleasa!
Si chiar daca nu sunt un fan al "sfarsiturilor" fie ele si happyenduri(!), vad in ele si partea plina a paharului : fac loc unor noi inceputuri!
La revedere si iti multumesc JOIN Nautilus, bun venit Mystic JOIN!
p.s. "Locatie buna" monser! Atmosfera placuta, intima, preturile asa si asa, se termina mai devreme, pana in doishpice' (deci puteti pleca si cu metroul) sonorizarea in lucru!
Nu pe curand ... ci pe JOIa viitoare prieteni!

Niciun comentariu:

My Love