luni, 26 octombrie 2009

"Omul este ceva ce trebuieşte depăşit. Făcut-aţi voi ceva, să-l depăşiţi?"

“După cântări frumoase, trebuie o vreme de tăcere. E ceea ce fac toţi Oamenii superiori.”
Si ce altceva ai putea face dupa ce incepi joi alaturandu-te JOI’N in Mistic Tree cu Daniel Fat si Cantos-ii si inchei saptamana in Iron City, castigand Pariul pe prietenie al bocanciosilor.
Pentru (ne)cunoscatori trebuie doar sa enumar :
Ovidiu Scridon – Intr-o zi... , Cantos – Ora culorilor, Horia Stoicanu ... Bitter, Daniel Vasilescu - ...americanii, Niky Oagan - Un om adevarat, Karma, Marin Petrache Pechea, Samson Iancu – Tiganii, aurul si diamantele, Amadriada, Lia, Clara, InDArt si putin din Laura si Cora Sand !
Pariul pe prietenie a ajuns sus. I-ar trebui OBLIGATORIU un alt spatiu, nu cel de la Iron City ...
Felicitari amfitrionului Sorin Teodoriu! Atentie la spatiu! Serile PPP sunt mult prea MARI pentru underground !
”Iată-mă deci, trăgând un aer delicios,
de fapt văzduh de paradis,
dungat cu aur, luminos,
cel mai bun aer care-a fost vreodată
venit din lună!”

penru cine nu a recunoscut: Asa grait-a Zarathustra - Friedrich Nietzsche

3 comentarii:

Lia spunea...

Cezar, tu esti un prieten adevarat. Te-am pus pe "Lista alba", ca mai am si o... lista neagra. Azi le-am deschis pe amandoua. Sunt in curs de completare... Ce pot sa zic, decat ca ma bucur ca viata mi-a dat sansa de a ne intalni si a ne cunoaste? Omul educat, omul fin, omul dintr-o bucata se vede si se simte de la distanta. Alte vorbe nu mai am. Ma bucur ca exista macar un singur om care apreciaza ceva facut din suflet. Sa ne auzim de bine!
Cu drag pentru tine si familia ta, Lia

CEZAR's spunea...

@ Lia
"Iubesc pe cel pe care-l cuprinde ruşinea când zarurile cad de partea sa şi care se intreabă atunci : „Nu-s oare vreun măsluitor?”".
Adica: multumesc Lia, dar fost'am crescut sa rosesc in fata "laudelor" si sa nu ma incrancen la critici!
Cat despre intalnirea me cu voi?
Deja stii: Nimic in viata nu e intamplator ! Doar ca va cautam de muuult!
Va iubesc si va multumesc !

Lara Vama spunea...

Draga Cezar,

uneori, desi varsta nu-mi ingaduie, am sentimentul ca stiu totul despre oameni, daca nu din experienta personala, atunci din carti...in ultima perioada am invatat insa multe despre mine...din lectia confruntarii cu publicul, in postura de carte deschisa...prima venire in arena din Iron , ti s-a datorat si tie in mare masura (m-am simtit "datoare" sa cant unui om care insista sa-mi spuna ca s-a bucurat sa vina sa ma asculte, chiar daca sunt dupa 7 ore de mers cu masina si nu am experienta de a-mi controla emotiile, in astfel de ipostaze). "Vinovat" de a doua urcare pe scena din Iron, este Horia Stoicanu, caruia ar trebui sa-i multumesc personal pentru lectia pe care mi-a dat-o, indirect.Ma bucur, insa, ca ai fost printre putinii care a observat ca in seara de 25 oct, a fost acolo doar o "bucatica" din mine, poate coltul lipsa dintr-un intreg. Si inchei, fara fatarnicie, recunosc multe calitati ale omului si-l pot aprecia pentru ele, dar "nu recunosc alt semn de superioritate, decat bunatatea" - Beethoven.
Multumesc, Laura

My Love