luni, 25 ianuarie 2010

Romania Nevazuta


N-ai nevoie de foarte multe: Un pub, o mana de prieteni, cateva chitare, si mai multe carti (scrise sau macar citite...). Daca reusesti sa le aduni impreuna, intr-o duminica dupa amiaza, inseamna ca ai castigat un pariu. Unul pe prietenie! Fie el, pariul pe prietenie, cel al Bocancului literar. Simplu, nu-i asa? Si chiar incep sa cred ca mi-ar putea iesi si mie si multora ca mine! O data, cel mult de doua ori !


Cand insa trece anul si ai in urma muulte pariuri castigate, unul la fiecare doua saptamani, nu mai e asa de usor!

Duminica seara, intr-o locatie noua, in Mojo club, am fost la serile Pariului Pe Prietenie ale Bocancului Literar. Implinea un an. I-am intalnit si i-am ascultat pe cativa dintre prietenii PPP. Laurentiu Ghita, Icarus, Clara Margineanu, Alina Manole, Proiect Tivadar, Indart ...

Finalul a apartinut celui ajuns mai tarziu la aniversare: Ovidiu Scridon.

Multa poezie si proza, multe melodii de suflet ...

La multi ani Sorin, Mariana, George, Lia, pariul pe prietenie, bocancul-literar.ro !

Pe curand!

p.s. Amintea aseara, Clara Margineanu, de Romania Nevazuta, de cei asemenea celor prezenti aseara la PPP, de cei care nu sunt prezenti in media nici pe prima pagina, nici la ore de maxima audienta! Nu sunt "facatori de rating"! Nu sunt creatori de senzational, de barfe, de monden, de prostitutie intelectuala!

Sunt Cei din Linia intai, Cei care tin natiunea in viata! Romania nevazuta e cea reala, cea majoritara !



Un comentariu:

Lia spunea...

Bucuria de a va avea pe toti acolo, alaturi de noi, a fost completata de aceasta micro-cronica pe care am citit-o bineinteles si pe Bocancul Literar. Nici nu as fi conceput sa nu fiti cu noi! Felicitari pentru felul in care stiti sa va bucurati si sa fiti prezenti la un Pariu pe care il reinnoim de fiecare data. Cu tot dragul de voi!

My Love