vineri, 27 martie 2009

A treia noapte



BRAVO TRUVERII!
Multumim DANIel FaT !
Felicitari publicului!

Despre ceva ce NU mi-a placut, îmi este mai usor sa scriu.
De aceea mi-e foarte greu acum sa va împartasesc cat de PLINA a fost seara de'aseara.
Pentru asemenea nopti la Nautilus nu se pot face clasamente !
Ar fi imoral, indecent, imposibil si inutil !
Sunt experiente unice, irepetabile, sunt momente din viata, din cea Dumnezeiesc de adevarata, nu din cea hidoasa, inventata în spatele sticlei cu stiri idioate despre "vedete" politice sau porno!
Si-mi vin în minte vorbele lui DANIel FaT, amfitrionului serilor de JOI'N ( "citez aproximativ" ):
"Cand veniti aici (la Nautilus) uitati-va problemele de la job. Voi nu munciti pentru firma x sau y. Munciti DOAR pentru voi. Bucurati-va în seara aceasta împreuna cu noi ...".
Pentru a nu stiu cata oara în viata, aseara mi-am dorit din nou sa fiu om liber.
Sunt realist desi vis(ez)am sa fiu boem, sunt inginer desi vis(ez)am sa fiu actor, sunt trecator si nu-mi doresc sa fiu etern, plutesc undeva în ceruri în seri ca acestea, desi revin urgent pe pamant, a doua zi la job ! Si vreau sa raman boem forever, sa nu mai depind de vreun job cu program fix, cu treziri matinale si cu zile de chenzina! Utopic, nu-i asa ?
Aveti vreo reteta, vreun plan de afaceri, vreun mic exemplu din viata voastra ? Platesc oricat pentru ele! Nu cu bani dar cu ceva muult mai de valoare ! Cu invitatii la seri boeme precum cele de JOI'N Nautilus!
Am ajuns aseara nitzel mai tarziu dacat "de obicei" si deja a trebuit sa-mi rotesc privirile dupa "un loc bun" de unde sa pot sa adun "media" pentru blog (...poze si filme...).
Am intrat curand in lumea medievala a Truverilor, cu fluierele lui Misu (Todor) cu tobele lui Orlando, cu tamburina lui Carmen, cu tremolo din vioara Irinei, si cu acordurile chitarei din mana printesei blode Alexandra, coborata chiar din turnul castelului nibelung! Seara Truverilor, profesionalism, ritm si romantism medieval !
Si nu trebuie sa uit vocile lor, dansurile lor si ale unor "fete din public", JOI'N-ul DANIel-Truverii, Orlando si baia ratata a copilului, palinca lui Nelu si Champignons Royale (bravo !!!!, acum chiar se putea comanda si din cartea cu coperti groase, iar foaia volanta disparuse) !
Desi ne-au cantat, jucat si distrat pret de aproape doua ore, spectacolul lor s-a terminat cu aplauze multe, dupa multe bis-uri !
Si-au mai debutat aseara cu un demo-trial de jazz si blues (îmi cer iertare dac'am gresit genul)doi tineri din Buzau, carora li s-a alaturat Andrada!
Si s-a-ncheiat seara(noaptea) de pe scena dupa ora unu, cu un lung impro de chitara: Gyuri Pascu si Victor Solomon!
Si s-a-ncheiat vizita mea, la familia Nautilus, în strada, cu vorbe de duh, cu impresii si cu bancuri cu Clementina alaturi de Mishu, Carmen, Alexandra si DANIel FaT (n.b. Fioroasa îl astepta calma - sper - in masina)
Si multe nu va mai spun despre seara de aseara! Va chem sa dati o tura joia pe la Nautilus, asa ... cam pe la 8 seara, si va tentez cu poze si filme despre ce a fost! Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti!
Dar numai acolo, înconjurati de prieteni, în atmosfera de familie JOI'N Nautilus puteti (re)gasi viata asa cum merita Ea traita ! Acolo va veti regasi! Macar pentru cateva clipe!

Niciun comentariu:

My Love